Sie sind hier:
Programme in English: Fast and Healthy Indian Cooking
Traditional Indian cuisine is often very complex. There is usually little time for it in everyday work and family life. In this course we will look at fast and simple Indian dishes which can be on the table in just a few minutes. We will cook a quick chicken tikka masala, an eggplant masala curry, spicy potatoes with fresh coriander and cumin, and a mung bean and lentil soup with Indian basmati rice. All dishes are very healthy, nutritious and gluten free. We will enjoy the dishes together with a saffron-mango lassi.
Please bring: apron and small storage containers.
-
ab Sonntag, 16.02.2025,
16:00
Uhr
- Kursnummer: T382400
-
Zeitraum/Dauer: 1x So. 16.02.2025 16:00 - 19:30 Uhr
-
Zeitraum/Dauer:
So. 16.02.2025
16:00 - 19:30 Uhr
Dozent*in:
Priyanka Rastogi
Gebühr:
Kerngebühr
28,00 €
Materialgeld
17,00 €
45,00 €
Veranstaltungstyp: Sonntagsseminar
Plätze:
Mindestanzahl Teilnehmende erreicht
Max. Anzahl Teilnehmende: 14
Max. Anzahl Teilnehmende: 14
Info & Beratung:
Kursbuchung unter (089) 48006-6239
Beratung zu den Ernährungs-, Koch- und Getränkekursen unter (089) 48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de
Kursbuchung unter (089) 48006-6239
Beratung zu den Ernährungs-, Koch- und Getränkekursen unter (089) 48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de
-
ab Sonntag, 16.02.2025,
16:00
Uhr
- Kursnummer: T382400
-
Zeitraum/Dauer: 1x So. 16.02.2025 16:00 - 19:30 Uhr
-
Zeitraum/Dauer:
So. 16.02.2025
16:00 - 19:30 Uhr
Dozent*in:
Priyanka Rastogi
Gebühr:
Kerngebühr
28,00 €
Materialgeld
17,00 €
45,00 €
Veranstaltungstyp: Sonntagsseminar
Plätze:
Mindestanzahl Teilnehmende erreicht
Max. Anzahl Teilnehmende: 14
Max. Anzahl Teilnehmende: 14
Info & Beratung:
Kursbuchung unter (089) 48006-6239
Beratung zu den Ernährungs-, Koch- und Getränkekursen unter (089) 48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de
Kursbuchung unter (089) 48006-6239
Beratung zu den Ernährungs-, Koch- und Getränkekursen unter (089) 48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de