Sie sind hier:
Programme in English: Traditional Bavarian Desserts
Bavaria's dessert offering is varied in taste and structure. In this workshop we will explore local traditional treats such as Apfelkiacherl, Rohrnudeln, Rupfhauben, Auszogne und Bayrisch Creme. We will talk about different types of flour, apples and frying styles. All dishes will be prepared from scratch with love! You will be provided with familiy recipes, which can easily be prepared at home.
Please bring: apron and small storage container
-
ab Sonntag, 24.11.2024,
10:00
Uhr
- Kursnummer: T382003
-
Zeitraum/Dauer: 1x So. 24.11.2024 10:00 - 14:00 Uhr
-
Zeitraum/Dauer:
So. 24.11.2024
10:00 - 14:00 Uhr
Dozent*in:
Susanne Kiehl
Gebühr:
Kerngebühr
31,00 €
Materialgeld
18,00 €
49,00 €
Veranstaltungstyp: Sonntagsseminar
Plätze:
Max. Anzahl Teilnehmende: 12
Info & Beratung:
Kursbuchung unter (089) 48006-6239
Beratung zu den Ernährungs-, Koch- und Getränkekursen unter (089) 48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de
Kursbuchung unter (089) 48006-6239
Beratung zu den Ernährungs-, Koch- und Getränkekursen unter (089) 48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de
-
ab Sonntag, 24.11.2024,
10:00
Uhr
- Kursnummer: T382003
-
Zeitraum/Dauer: 1x So. 24.11.2024 10:00 - 14:00 Uhr
-
Zeitraum/Dauer:
So. 24.11.2024
10:00 - 14:00 Uhr
Dozent*in:
Susanne Kiehl
Gebühr:
Kerngebühr
31,00 €
Materialgeld
18,00 €
49,00 €
Veranstaltungstyp: Sonntagsseminar
Plätze:
Max. Anzahl Teilnehmende: 12
Info & Beratung:
Kursbuchung unter (089) 48006-6239
Beratung zu den Ernährungs-, Koch- und Getränkekursen unter (089) 48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de
Kursbuchung unter (089) 48006-6239
Beratung zu den Ernährungs-, Koch- und Getränkekursen unter (089) 48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de