Sie sind hier:
Programme in English: Vegetarian Indian Curries
Learn how to cook delicious and authentic Indian curries which are purely vegetarian and full of fresh vegetables, traditional spices and the distinctive scent of India. You will learn about the different seasoning mixes and their use. The menu includes, for example, dal with spinach and ginger, paneer with chard, tarka dal with carrots and a spicy potato curry. We will enjoy our menu together with a fresh mango lassi. All dishes are gluten free.
Please bring: tea towel, apron and small storage containers.
-
ab Freitag, 25.10.2024,
17:00
Uhr
- Kursnummer: T382404
-
Zeitraum/Dauer: 1x Fr. 25.10.2024 17:00 - 20:30 Uhr
-
Zeitraum/Dauer:
Fr. 25.10.2024
17:00 - 20:30 Uhr
Dozent*in:
Priyanka Rastogi
Gebühr:
Kerngebühr
28,00 €
Materialgeld
17,00 €
45,00 €
Veranstaltungstyp: Kurs
Plätze:
Max. Anzahl Teilnehmende: 16
Info & Beratung:
Fragen zur Kursbuchung unter (089) 48006-6239 oder buchungsnachfrage@mvhs.de
Beratung zu den Ernährungs-, Koch- und Getränkekursen unter (089) 48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de
Fragen zur Kursbuchung unter (089) 48006-6239 oder buchungsnachfrage@mvhs.de
Beratung zu den Ernährungs-, Koch- und Getränkekursen unter (089) 48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de
Benötigtes Material
Please bring: tea towel, apron and small plastic containers.
-
ab Freitag, 25.10.2024,
17:00
Uhr
- Kursnummer: T382404
-
Zeitraum/Dauer: 1x Fr. 25.10.2024 17:00 - 20:30 Uhr
-
Zeitraum/Dauer:
Fr. 25.10.2024
17:00 - 20:30 Uhr
Dozent*in:
Priyanka Rastogi
Gebühr:
Kerngebühr
28,00 €
Materialgeld
17,00 €
45,00 €
Veranstaltungstyp: Kurs
Plätze:
Max. Anzahl Teilnehmende: 16
Info & Beratung:
Fragen zur Kursbuchung unter (089) 48006-6239 oder buchungsnachfrage@mvhs.de
Beratung zu den Ernährungs-, Koch- und Getränkekursen unter (089) 48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de
Fragen zur Kursbuchung unter (089) 48006-6239 oder buchungsnachfrage@mvhs.de
Beratung zu den Ernährungs-, Koch- und Getränkekursen unter (089) 48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de