Sie sind hier:
Programme in English: Traditional Bavarian Desserts
Bavaria's dessert offering is varied in taste and structure. In this workshop we will explore local traditional treats such as Apfelkiacherl, Rohrnudeln, Rupfhauben, Auszogne und Bayrisch Creme. We will talk about different types of flour, apples and frying styles. All dishes will be prepared from scratch with love! You will be provided with familiy recipes, which can easily be prepared at home.
Please bring: apron and small storage container
-
ab Sonntag, 24.11.2024,
10:00
Uhr
- Kursnummer: T382003
-
Zeitraum/Dauer: 1x So. 24.11.2024 10:00 - 14:00 Uhr
-
Zeitraum/Dauer:
So. 24.11.2024
10:00 - 14:00 Uhr
Dozent*in:
Susanne Kiehl
Gebühr:
Kerngebühr
31,00 €
Materialgeld
18,00 €
49,00 €
Veranstaltungstyp: Sonntagsseminar
Plätze:
Nur noch wenige Plätze frei
Mindestanzahl Teilnehmende erreicht
Max. Anzahl Teilnehmende: 12
Mindestanzahl Teilnehmende erreicht
Max. Anzahl Teilnehmende: 12
Info & Beratung:
Fragen zur Buchung:
(089) 48006-6239
Fachliche Beratung:
(089) 48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de
Fragen zur Buchung:
(089) 48006-6239
Fachliche Beratung:
(089) 48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de
-
ab Sonntag, 24.11.2024,
10:00
Uhr
- Kursnummer: T382003
-
Zeitraum/Dauer: 1x So. 24.11.2024 10:00 - 14:00 Uhr
-
Zeitraum/Dauer:
So. 24.11.2024
10:00 - 14:00 Uhr
Dozent*in:
Susanne Kiehl
Gebühr:
Kerngebühr
31,00 €
Materialgeld
18,00 €
49,00 €
Veranstaltungstyp: Sonntagsseminar
Plätze:
Nur noch wenige Plätze frei
Mindestanzahl Teilnehmende erreicht
Max. Anzahl Teilnehmende: 12
Mindestanzahl Teilnehmende erreicht
Max. Anzahl Teilnehmende: 12
Info & Beratung:
Fragen zur Buchung:
(089) 48006-6239
Fachliche Beratung:
(089) 48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de
Fragen zur Buchung:
(089) 48006-6239
Fachliche Beratung:
(089) 48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de