Sie sind hier:
Programme in English: Traditional Bavarian Cooking
Bavarian dishes are hearty soul food, turning very simple regional ingredients into tasty, satisfying culinary experiences. We are going to prepare some simple varieties of bread and potato dumplings, some Spätzle - serving it as Käsespätzle (Bavarian Mac & Cheese), and an original Krustenbraten (roasted pork and crackling) from Bavarian pork. For other side dishes we will make some healthy Krautsalat (slaw) and of course Kartoffelsalat (potato salad). To finish off we will make Apfel- and Topfenstrudel.
Please bring: apron and small storage containers.
-
ab Sonntag, 12.01.2025,
10:00
Uhr
- Kursnummer: T382020
-
Zeitraum/Dauer: 1x So. 12.01.2025 10:00 - 15:00 Uhr
-
Zeitraum/Dauer:
So. 12.01.2025
10:00 - 15:00 Uhr
Dozent*in:
Susanne Kiehl
Gebühr:
Kerngebühr
32,00 €
Materialgeld
23,00 €
55,00 €
Veranstaltungstyp: Sonntagsseminar
Plätze:
Mindestanzahl Teilnehmende erreicht
Max. Anzahl Teilnehmende: 14
Max. Anzahl Teilnehmende: 14
Info & Beratung:
Kursbuchung unter (089) 48006-6239
Beratung zu den Ernährungs-, Koch- und Getränkekursen unter (089) 48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de
Kursbuchung unter (089) 48006-6239
Beratung zu den Ernährungs-, Koch- und Getränkekursen unter (089) 48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de
Benötigtes Material
Please bring: apron and small plastic containers.
-
ab Sonntag, 12.01.2025,
10:00
Uhr
- Kursnummer: T382020
-
Zeitraum/Dauer: 1x So. 12.01.2025 10:00 - 15:00 Uhr
-
Zeitraum/Dauer:
So. 12.01.2025
10:00 - 15:00 Uhr
Dozent*in:
Susanne Kiehl
Gebühr:
Kerngebühr
32,00 €
Materialgeld
23,00 €
55,00 €
Veranstaltungstyp: Sonntagsseminar
Plätze:
Mindestanzahl Teilnehmende erreicht
Max. Anzahl Teilnehmende: 14
Max. Anzahl Teilnehmende: 14
Info & Beratung:
Kursbuchung unter (089) 48006-6239
Beratung zu den Ernährungs-, Koch- und Getränkekursen unter (089) 48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de
Kursbuchung unter (089) 48006-6239
Beratung zu den Ernährungs-, Koch- und Getränkekursen unter (089) 48006-6554 oder kochkultur@mvhs.de